Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Laia

streamer de videojocs

  • 0
    Mecenas

Saga, el Saló del Gaming!


Saga es presenta com el Saló del Gaming! Un esdeveniment on gaudir del gaming i conèixer les últimes novetats del sector del videojoc en català. I se celebrarà als propers 3 i 4 de desembre a la Farga de l’Hospitalet.

El saló constarà de tres espais: l’espai competitiu, l’espai LAN i l’espai d’estands.

A l’espai competitiu hi trobarem un escenari de 14 metres amb una pantalla gegant des d’on seguir els tornejos de les competicions LLOP de League of Legends i Valorant, que s’enfrontaran als principals equips i clubs d’esports de Catalunya! Aquí us deixo l’enllaç perquè en pugueu consultar els horaris i els equips que hi participen! https://saga.cat/espai-competitiu/

A l’espai LAN et conviden a jugar als teus videojocs preferits amb el teu ordinador o consola durant les 36 h que durarà l’esdeveniment! Només tindran accés a aquests espais els que hagin adquirit l’entrada especial per participar en l'espai LAN, que aclareixo més endavant! Els organitzadors de l’esdeveniment comenten que els inscrits tindran accés durant les 36 h a totes les skins i personatges dels jocs de Riot Games!

A l’espai Expositiu tindràs l'oportunitat de provar jocs, conèixer de primera mà novetats que pròximament es llançaran al mercat, conèixer en persona els diferents clubs d’esports, posar-te en contacte amb diferents centres educatius que giren al voltant del món del videojoc, així com conèixer les diferents associacions i comunitats de jugadors existeixen, com són gaming.cat, Projecte Ce Trencada, Nintenhype o la revista Lúdica, entre molts més!

A part d’estands on podràs provar la realitat virtual, la simulació de carreres…

Les entrades aniran des dels 7€ l’entrada general per un dels dies, 12€ l’entrada general pels dos dies, 35€ per participar en l'espai LAN durant i 32€ per l’abonament d’aparcar en el centre comercial de La Farga, durant cada hora que dura l’esdeveniment.

A la pàgina web apunten que si vas de cosplay tindràs l’entrada gratuïta! (entrades limitades posen, però no sabem quantes).


També ens presenten els Premis Saga 2022: "Els Premis SAGA són uns guardons organitzats per Plataforma per la Llengua, Gaming.cat i Lúdica que s’atorguen als millors videojocs editats en català i tenen com a finalitat incentivar la producció de videojocs en aquesta llengua." Mira les categories dels premis i pots votar el premi del públic a la seva pàgina web


Jo hi aniré dissabte al matí amb els companys del Generació Digital, programa de ràdio sobre videojocs a ICAT FM! (Cada dissabte a les 10 del matí en antena, i cada dijous a les 15:15h a Twitch!) Ens veiem allà?!😊