Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Laia

streamer de videojocs

  • 0
    Subscribers

Saga, el Saló del Gaming!


Saga es presenta com el Saló del Gaming! Un esdeveniment on gaudir del gaming i conèixer les últimes novetats del sector del videojoc en català. I se celebrarà als propers 3 i 4 de desembre a la Farga de l’Hospitalet.

El saló constarà de tres espais: l’espai competitiu, l’espai LAN i l’espai d’estands.

A l’espai competitiu hi trobarem un escenari de 14 metres amb una pantalla gegant des d’on seguir els tornejos de les competicions LLOP de League of Legends i Valorant, que s’enfrontaran als principals equips i clubs d’esports de Catalunya! Aquí us deixo l’enllaç perquè en pugueu consultar els horaris i els equips que hi participen! https://saga.cat/espai-competitiu/

A l’espai LAN et conviden a jugar als teus videojocs preferits amb el teu ordinador o consola durant les 36 h que durarà l’esdeveniment! Només tindran accés a aquests espais els que hagin adquirit l’entrada especial per participar en l'espai LAN, que aclareixo més endavant! Els organitzadors de l’esdeveniment comenten que els inscrits tindran accés durant les 36 h a totes les skins i personatges dels jocs de Riot Games!

A l’espai Expositiu tindràs l'oportunitat de provar jocs, conèixer de primera mà novetats que pròximament es llançaran al mercat, conèixer en persona els diferents clubs d’esports, posar-te en contacte amb diferents centres educatius que giren al voltant del món del videojoc, així com conèixer les diferents associacions i comunitats de jugadors existeixen, com són gaming.cat, Projecte Ce Trencada, Nintenhype o la revista Lúdica, entre molts més!

A part d’estands on podràs provar la realitat virtual, la simulació de carreres…

Les entrades aniran des dels 7€ l’entrada general per un dels dies, 12€ l’entrada general pels dos dies, 35€ per participar en l'espai LAN durant i 32€ per l’abonament d’aparcar en el centre comercial de La Farga, durant cada hora que dura l’esdeveniment.

A la pàgina web apunten que si vas de cosplay tindràs l’entrada gratuïta! (entrades limitades posen, però no sabem quantes).


També ens presenten els Premis Saga 2022: "Els Premis SAGA són uns guardons organitzats per Plataforma per la Llengua, Gaming.cat i Lúdica que s’atorguen als millors videojocs editats en català i tenen com a finalitat incentivar la producció de videojocs en aquesta llengua." Mira les categories dels premis i pots votar el premi del públic a la seva pàgina web


Jo hi aniré dissabte al matí amb els companys del Generació Digital, programa de ràdio sobre videojocs a ICAT FM! (Cada dissabte a les 10 del matí en antena, i cada dijous a les 15:15h a Twitch!) Ens veiem allà?!😊