Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Laia

streamer de videojocs

  • 0
    Mecenas

Rebaixes a STEAM del 22 al 29 de novembre!


Quins títols i quines rebaixes m'han cridat més?! 😍


De cop m'arriba un mail que m'encanta i a la vegada no... Rebaixes de tardor a STEAM "Més de 20 jocs que tens a la llista de desitjats estan rebaixats!"🤯 I d'aquelles casualitats gens casuals de la vida que el joc que més m'he estat mirant, pensant si agafar-me'l o no, el tant apreciat RED DEAD REDEMPTION 2 està rebaixat un 67%! de 59,99€ a 19,79€! I així amb molts títols més, a primeres crec que és una de les rebaixes a STEAM més suculentes dels últims anys.
 

A continuació us deixo un TOP 5 personal de les millors rebaixes d'aquests dies!😊



5) Ghostwire: Tokyo. (-60%, de 59,99€ a 23,99€) Temes sobrenaturals, món obert... La població de Tòquio ha desaparegut i unes mortíferes forces sobrenaturals ronden pels carrers. Utilitza un arsenal d'habilitats elementals per desvetllar la veritat que s'amaga darrera de kes desaparicions i salva Tòquio. Sé que serà un joc ben estrany, pel que em tira enrere, però li tinc molta curiositat a la vegada i es veu molt guapu gràficament... No em decideixo amb aquest joc encara...🤔

4) Tails of Iron. (-60%, de 24,99€ a 9,99€). Tipus Dark Souls, amb un dibuix maquíssims. Aventura de rol amb combats de gran dificultat. Encarna a Redgi, hereu del tron, i llança't a una aventura per recuperar el teu regne de la invasió de les granotes. Explora un món enganyosament encantador...Li tinc moltes ganes i es veu guapissim, però sempre li passen d'altres pel davant...😅

3) Narita Boy. (-75€, de 24,99€ a 6,24€). Acció, de pltaformes, 2D. Tothom diu que m'encantarà. Ambientació retro. Acció radical amb el llegendari heroi pixelat atrapat com un simple ressò dins de Digital Kingdom. Descobreix el misteri després de la Techno-sword i creua espases amb els Stallions corruptes i maleïts. Salva el món!

2) Kingdom Come: Deliverance. (-70%, de 29,99€ a 9€). Joc de rol i món obert, d'epoca medieval. Venja la mort dels teus pares mentre lluites contra forces invasores, fes missions dinàmiques i fes eleccions influents. Sé que els móns oberts d'aquest tipus són llargs i just estava amb l'Elden Ring, pel que em fa volguer-me esperar a començar un joc així.

1) Red Dead Redemption 2. (-67€, de de 59,99€ a 19,79€). Món obert, bona trama, sobre el Far West. Veig aquest preu en aquest videojoc i penso, ja va sent hora de donar-li moltes hores, no? Èpica història d'Arthur Morgan i la banda de Van der Linde, que fugen per tot Amèrica a l'albor d'una nova era.

     
 ➜ Per tu quins són els videojocs que més t'han cridat de les rebaixes? O quins títols esperes més que et rebaixin?! 🥰 Espero les teves respostes al canal de discord, telegram o twitter!