Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Laia

streamer de videojocs

  • 0
    Subscribers

Rebaixes a STEAM del 22 al 29 de novembre!


Quins títols i quines rebaixes m'han cridat més?! 😍


De cop m'arriba un mail que m'encanta i a la vegada no... Rebaixes de tardor a STEAM "Més de 20 jocs que tens a la llista de desitjats estan rebaixats!"🤯 I d'aquelles casualitats gens casuals de la vida que el joc que més m'he estat mirant, pensant si agafar-me'l o no, el tant apreciat RED DEAD REDEMPTION 2 està rebaixat un 67%! de 59,99€ a 19,79€! I així amb molts títols més, a primeres crec que és una de les rebaixes a STEAM més suculentes dels últims anys.
 

A continuació us deixo un TOP 5 personal de les millors rebaixes d'aquests dies!😊



5) Ghostwire: Tokyo. (-60%, de 59,99€ a 23,99€) Temes sobrenaturals, món obert... La població de Tòquio ha desaparegut i unes mortíferes forces sobrenaturals ronden pels carrers. Utilitza un arsenal d'habilitats elementals per desvetllar la veritat que s'amaga darrera de kes desaparicions i salva Tòquio. Sé que serà un joc ben estrany, pel que em tira enrere, però li tinc molta curiositat a la vegada i es veu molt guapu gràficament... No em decideixo amb aquest joc encara...🤔

4) Tails of Iron. (-60%, de 24,99€ a 9,99€). Tipus Dark Souls, amb un dibuix maquíssims. Aventura de rol amb combats de gran dificultat. Encarna a Redgi, hereu del tron, i llança't a una aventura per recuperar el teu regne de la invasió de les granotes. Explora un món enganyosament encantador...Li tinc moltes ganes i es veu guapissim, però sempre li passen d'altres pel davant...😅

3) Narita Boy. (-75€, de 24,99€ a 6,24€). Acció, de pltaformes, 2D. Tothom diu que m'encantarà. Ambientació retro. Acció radical amb el llegendari heroi pixelat atrapat com un simple ressò dins de Digital Kingdom. Descobreix el misteri després de la Techno-sword i creua espases amb els Stallions corruptes i maleïts. Salva el món!

2) Kingdom Come: Deliverance. (-70%, de 29,99€ a 9€). Joc de rol i món obert, d'epoca medieval. Venja la mort dels teus pares mentre lluites contra forces invasores, fes missions dinàmiques i fes eleccions influents. Sé que els móns oberts d'aquest tipus són llargs i just estava amb l'Elden Ring, pel que em fa volguer-me esperar a començar un joc així.

1) Red Dead Redemption 2. (-67€, de de 59,99€ a 19,79€). Món obert, bona trama, sobre el Far West. Veig aquest preu en aquest videojoc i penso, ja va sent hora de donar-li moltes hores, no? Èpica història d'Arthur Morgan i la banda de Van der Linde, que fugen per tot Amèrica a l'albor d'una nova era.

     
 ➜ Per tu quins són els videojocs que més t'han cridat de les rebaixes? O quins títols esperes més que et rebaixin?! 🥰 Espero les teves respostes al canal de discord, telegram o twitter!