Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Laia

streamer de videojocs

  • 0
    Subscribers

TOP 5 videojocs que surten aquest octubre 2022



1) Asterigos: Curse of the Stars. 11 d'octubre. Joc d'acció amb ambientació mítica de l'antiga Grècia i Roma. Acompanyarem a la nostra protagonista a descobrir la veritat sobre la maledicció que assola la seva ciutat. El dibuix és molt despreocupat i em recorda al de Fenyx Rising.

2) Triangle Strategy. 13 d'octubre. Un RPG tàctic amb una aparença molt similar a l'Octopath Traveler, i és que prové del mateix equip responsable. Joc de combat tàctic i per torns, estratègia, decisions i política són les etiquetes que acompanyen aquest títol! A part de tenir un dibuix adorable.

3) Astèrix & Obèlix XXXL: The Ram From Hibernia. 13 d'octubre.  Amb un cooperatiu de fins a 4 jugadors, un joc dels clàssics i estimats gals, on fins i tot els infants de 7 anys podran gaudir d'aquesta aventura!

4) A Plague Tale: Rèquiem. 18 d'octubre. Per mi l'esperadíssima segona part d'aquest increïble joc. L'estaré començant en directe a Twitch el dimarts 25 d'octubre!

5) Signalis. 27 d'octubre. Amb una atmosfera futurista, però fosca i un píxel art definit. Recorda lleugerament a Resident Evil. Semblaria ser que amb aquest joc la humanitat descobreix un fosc secret. A la descripció del joc diuen literalment que és buscar somnis dins d'un malson...


➜ Tots els títols d'aquest TOP els podreu trobar a la plataforma d'STEAM!🤭
Laia
13 October 2022