Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Laia

streamer de videojocs

  • 0
    Mecenes

TOP 5 videojocs que surten aquest octubre 2022



1) Asterigos: Curse of the Stars. 11 d'octubre. Joc d'acció amb ambientació mítica de l'antiga Grècia i Roma. Acompanyarem a la nostra protagonista a descobrir la veritat sobre la maledicció que assola la seva ciutat. El dibuix és molt despreocupat i em recorda al de Fenyx Rising.

2) Triangle Strategy. 13 d'octubre. Un RPG tàctic amb una aparença molt similar a l'Octopath Traveler, i és que prové del mateix equip responsable. Joc de combat tàctic i per torns, estratègia, decisions i política són les etiquetes que acompanyen aquest títol! A part de tenir un dibuix adorable.

3) Astèrix & Obèlix XXXL: The Ram From Hibernia. 13 d'octubre.  Amb un cooperatiu de fins a 4 jugadors, un joc dels clàssics i estimats gals, on fins i tot els infants de 7 anys podran gaudir d'aquesta aventura!

4) A Plague Tale: Rèquiem. 18 d'octubre. Per mi l'esperadíssima segona part d'aquest increïble joc. L'estaré començant en directe a Twitch el dimarts 25 d'octubre!

5) Signalis. 27 d'octubre. Amb una atmosfera futurista, però fosca i un píxel art definit. Recorda lleugerament a Resident Evil. Semblaria ser que amb aquest joc la humanitat descobreix un fosc secret. A la descripció del joc diuen literalment que és buscar somnis dins d'un malson...


➜ Tots els títols d'aquest TOP els podreu trobar a la plataforma d'STEAM!🤭
Laia
13 Octubre 2022