Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Laia

streamer de videojocs

  • 0
    Mecenas

TOP 5 videojocs que surten aquest desembre 2022


02 de desembre - The Callisto Protocol™: Amb les etiquetes de Terror i Supervivència arriba aquest joc ambientat en l'espai amb ambientació apocalíptica i futurista. Ens tocarà sobreviure als horrors de Calisto, la lluna morta de Júpiter!
Imatges de l'State of Play del The Callisto Protocol


06 de desembre - Knights of Honor II: Sovereign: Joc de pura estratègia! hauràs de triar el teu regne i mode de govern mentre lluites pel control d'Europa, tot des de un rol medieval. Gestiona provincias, reúne ejércitos, fomenta la diplomacia y el espionaje.
Captura del videojoc Knights of Honor II: Sovereign, extreta de la pàgina d'STEAM

08 de desembre - Chained Echoes: Pixel art, rpg i combat per torns. "Agafa l'espasa, canalitza la teva màgia o puja't a un mecha".Un grup viatja pel gran continent de Valandis per posar fi a la guerra existent entre els seus tres regnes. L'art es veu simplement preciós!
Imatge de combat del Chained Echoes extreta de la pàgina d'STEAM

08 de desembre - SAMURAI MAIDEN: Amb estètica animeens arriba aquest videojoc rpg, que com bé diu el títol, està ambientat en temàtica samurai. Una noia del segle XXI amb grans habilitats de manejar l'espasa de cop es trasllada a Honnō-ji durant el període Sengoku! On es topa amb un trio d'amics ninja! Li tocarà recorre l'Inframón sota Honnō-ji, enfrontant-se a cadàvers enfurismats a cada pas! Lo únic que no el tenim traduit al castellà, únicament en anglès i altres llengues asiàtiques. Crec que aquest és le que més em crida dels que surten al desembre!
  
Imatges del combat a SAMURAI MAIDEN, extretes d'STEAM


15 de desembre - BLACKTAIL: Amb les etiquetes de bona trama, acció i aventura, ens presenten aquesta curiosa proposta: Forja la llegenda de Baba Yaga, una noia acusada de bruixeria i expulsada de casa seva. Viu els orígens del mite eslau en aquesta combinació única d'intens combats amb arc i històries fosques ambientada en un dinàmic món de conte. Per la descripció i les imatges del joc té molt bona pinta, lo únic que la Baba Yaga pot ser un personatge molt interessant, per tant no sé si m'acaba que sigui en primera persona i no veure el personatge...
Captura del videojoc BlackTail, extreta del seu Twitter


      ➜ Per tu quins són els videojocs que més et criden entre les novetat de desembre?! 🥰 Espero les teves respostes al canal de discord, telegram o twitter!