Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Laia

streamer de videojocs

  • 0
    Subscribers

Ressenyes Manga #2 - Hanako-Kun


Hanako Kun, el fantasme del lavabo


Manga de la parella de mangakas “Aida Iro”, Aida és la dibuixant i Iro l’escriptora. Shonen, de Fantasia i Misteri, aquí publicat per IVREA.

Sinopsis: “L’Acadèmia Kamome és famosa pels set misteris que conté. Entre ells, es diu que, en el tercer lavabo del bany de les noies del 3r pis de l’edifici antic de l’Acadèmia, hi apareix el fantasma d’una estudiant anomenada Hanako, que compleix els desitjos d’aquells que la criden. La Nene Yashiro té un desig i per complir-lo decideix confiar en les històries paranormals de l’Institut. Però les coses mai semblen sortir-li bé a la Nene, que després d'una sèrie de successos es veurà obligada a treballar d'assistenta pel Hanako. Que a més, resulta que el fantasma no era una noia, sinó un noi.”

Hanako-kun, el Fantasma del Lavabo té el poder de canviar la naturalesa dels esperits i l’acadèmia Kamome és un lloc que sempre ha estat associat amb tota mena de successos, i els estudiants xiuxiuegen i escampen rumors gairebé diàriament de diferents fets paranormals que hi passen. La cosa està que els esperits canvies de forma segons el que es creu d’ells, per tant, a la que es rumoreja que un esperit fa coses dolentes aquell esperit no pot fer res per no fer-les, i per sort el Hanako té el poder de combatre contra els esperits quan aquests estan controlats pels nous rumors sobre ells… I la Nene l’ajuda parlant bé i expandint bons rumors sobre els esperits de l’institut.
Captura de les primeres pàgines del manga.

Amb un estil únic, el manga comença amb un to simpàtic, on la relació entre la Nene i el Hanako s’assimila més a una comèdia romàntica estudiantil, però de seguida ens comencen a mostrar tons cada cop més foscos que fan donar-te compte que no estàs davant d’una història més seriosa i tètrica, tot i que no perd l’essència ni la frescor dels personatges. La veritat és que no us queda més opció que llegir-lo per veure com es desenvolupa tot! I estic segura que no us decebrà!
  
Gràficament, el manga és esplèndid i es nota que cuiden tots els detalls, els paisatges i estances n’estan replets, així com el disseny dels personatges on cada un té l’aspecte i el caràcter molt cuidat.

Hanako Kun és de les poques obres que m’he llegit el manga i també m'he mirat l’anime i us he de dir que en aquest cas us recomano molt per sobre el manga. Sí que l’anime també té un aspecte molt original, però la profunditat que aconsegueixen transmetre amb el manga no l’he trobat amb l’anime.

    ➜ Coneixíeu aquesta obra? Us ha cridat l'atenció? Us llegim al canal de Telegram!