Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Laia

streamer de videojocs

  • 0
    Subscribers

Ressenyes Manga #1 - La emperatriz abandonada

Una de les últimes novetats que més m'han agradat és aquest Manhwa: La emperatriz abandonada.

Amb una fantàstica edició a mans de Norma Editorial, la portada és esplèndida amb detalls brillants i els volums estan impresos totalment a color. Aquesta obra d'INA, original de Yuna, es va començar a publicar el 2017 a la pàgina web de KakaoPage.

Amb aquest obra ens presenten una nova oportunitat del destí, la vida de la protagonista, Aristia La Monique, fa un gir inesperat de 180°, just quan les esperances estaven perdudes. Aristia havia estat criada tota la seva vida únicament per ocupar el lloc d'emperadriu. A molt poc de la seva boda amb l'emperador, apareix per art de màgia una noia que ve del japó actual, amb el típic uniforme escolar. Aquesta noia és considerada com un miracle per l'imperi i ocupa el lloc de la protagonista com emperadriu. De cop, les coses es capgiren, i l'Aristia és considerada una traïdora a la corona.
El gir de 180° ve quan reneix i retorna als seus 7 anys, però amb tots els records de la seva vida "anterior", fet que li obre les portes a fer anar el seu destí cap a una altra banda!

El món d'Arisita està inspirat en el nostre Renaixement, amb unes creences com més místiques. No diré que és fantàstic, ja que no aparèixen ni monstres ni dracs ni màgia... Però sí que té un aire molt de conte de fades.

No vull dir més espòilers a part del que ens presenten a la introducció, però només dir-vos que ha estat una obra que m'ha enganxat des de les primeres pàgines per voler saber què estava passant, i a la que reneix tot pren uns aires diferents i se't bolca absolutament en tota la trama de conspiracions entre nobles d'un Imperi força interessant. L'Aristia haurà de demostrar que ella pot amb tot més enllà de l'etiqueta imposada de "futura emperadriu".

Cada personatge que apareix té una personalitat i una estètica molt pròpies! I m'encanta com la protagonista és capaç de capgirar cap a millor les vides dels que la rodegen amb la seva actitud decidida per declarar-se independent en una societat que la destina al matrimoni.

Les pàgines a tot color fan que es vegi encara més fantàstic. Interior del primer volúm de La emperatriz abandonada.


De moment Norma Editorial ens ha portat en castellà 2 dels 9 volums que té la sèrie, la qual ja està completada i cada volum es ven a 14,95 €.

La veritat és que encara ens queden molts volums per veure com avança la història, però després dels dos primers li poso un 8,5 sobre 10, ja que hi ha diàlegs que es fan llargs, mentre que altres es queden curts, no sé com dir-ho...

El resum, és que el recomano moltíssim, perquè m'ha fet la sensació de frescor, entre el color de les pàgines i les ganes de voler-me'l cruspir, que no estic buscant la història per internet perquè vull llegir-me'l en aquesta increïble edició!