Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Laia

streamer de videojocs

  • 0
    Mecenes

TOP 5 videojocs que surten aquest maig 2023

TOP 5 videojocs que surten aquest maig 2023


05 de maig - Swarm Grinder: És un joc d'acció roguelite amb un pixelart molt guai. Lluita contra els enemics dins de un mecha per obrir-te camí a través d'una massa de cèl·lules que s'estenen i evolucionen d'on van sortint enemics cada vegada més xungus. Recull una varietat d'habilitats i millores que van canviant el joc per crear construccions úniques. Per mi té una pinta increïble entre l'art i la jugabilitat!

Imatges de Swarm Grinder, extreta d'Steam.

11 de maig - Fuga: Melodies of Steel 2: És la seqüela de Fuga: Melodies of Steel! Aquest emocionant joc de rol per torns torna amb un sistema de combat millorat i apunten que més estratègic, i un nou sistema desdeveniments amb decisions més impactants per a una experiència de joc més profunda. La veritat és que l'he volgut afegir al TOP perquè tinc el primer que em crema molt a la llista de desitjats i potser en breus porti un vídeo parlant de la primera part d'aquest videojoc!

El lore del primer joc és que en una fatídica nit, un pacífic poble es veu envoltat per les flames de la guerra. Decidits a salvar les seves famílies, un grup de nens pugen a bord d'un tanc gegant i es llancen a l'atac!
Imatge del primer joc!

16 de maig - Atlas Fallen: Joc d'acció i aventura, amb uns gràfics espectaculars. Aventura pel desert on podrem lliscar per la sorra fent salts i piruetes en una terra atemporal, plena d'antics perills, misteris i fragments del passat. On podrem anar adquirint habilitats i armes imbuïdes de sorra per caçar monstres llegendaris en un combat intens i espectacular!
Imatge de l'Atlas Fallen, extreta d'Steam.

18 de maig - The Outlast Trials: La versió cooperativa de la saga Outlast, fa uns mesos ja vam poder veure un avenç a la mà d'alguns streamers i youtubers als qui els hi van deixar viure el tutorial i els primers mapes d'aquest terrorífic videojoc, però que amb la companyia dels amics pot ser increïble!
Imatge del The Outlast Trials, extreta d'Steam!

25 de maig - Above Snakes: Aquest és un joc de supervivència chill~ que li dic jo, ja que es basa en crear el teu propi món peça a peça i sobreviure en un món inspirat en el Salvatge Oest. Ens tocarà fabricar, cultivar, caçar, construir la teva base i lluitar per mantenir-te amb vida. Molt bonic es veu!
Imatge de Above Snakes, extreta d'Steam.