Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Laia

streamer de videojocs

  • 0
    Mecenes

Què penso d’STRAY?

Què penso sobre Stray? Sobre el joc del gatet? La meva opinó sobre aques videojoc!
Què penso sobre Stray? Sobre el joc del gatet? La veritat és que tenia els meus dubtes a mesura que s’anunciava el joc i anàvem veient tràilers d’aquest entrega d’Annapurna Interactive… Perquè pensava molt mono el gatet, i divertit jugar-hi durant una horeta, però ja, no? Però res d’això em van treure les ganes i la curiositat al voltant d’aquest joc, i crec que a tots ens ha sorprès molt gratament!

Pels que encara no sapigueu de què va, Stray explica la història d’aquest gatet tant mono, que per un accident se separa dels seus germanets felins i acaba sol en una antiga ciberciutat on ja no hi queden ni humans, i només hi sobreviuen els robots!

L’Stray, haurà de resoldre el misteri que s'amaga en aquesta inhòspita zona per poder tornar a reunir-se amb la seva família!

Però en resum! Crec que a part de està portant un gatet muníssim, poder tirar coses dels prestatges, afilar-nos les ungles arreu, i abans que algú més m’ho pregunti, NO, NO HI HA UN BOTÓ PER PODER-TE LLEPAR ELS OUS, que no sé quantes vegades m’ho vau preguntar en directe! Malalts! Que esteu malalts! 😂 


Doncs deixant de banda que portes un gatet i que és moníssim, m’ha encantat la forma que té el joc de construir la seva història, la seva manera natural amb la qual interactues amb l’entorn, la fluïdesa de moviments del gat. En resum m'ha encantat el seu lore i els seus personatges, uns robots massa persones.

Però sí que és veritat que diverses zones se m'han fet una mica pesades, com que les han volgut estirar, i així i tot el joc, en una primera run, no m'ha durat ni 8h.

És per això que en línies generals sí que el recomano, però a no ser que et pirrin els gatets, jo m'esperaria a alguna rebaixa. Tot i això, no deixa de ser un indie molt atrmosfèric i refrescant!