Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Laia

streamer de videojocs

  • 0
    Mecenes

Què penso del TemTem?

Us porto la meva opinió sobre el TemTem! Què us sembla a vosaltres? El coneixíeu? Us ha vingut de gust provar-lo?!😍
Pantalla de càrrega dins del joc!

Us porto un joc que se’ns ha acudit provar en un cap de setmana qualsevol amb 4 amics, i ara no el deixem quasi ni per anar a dormir! Es tracta del Tem Tem! Un joc amb moltes, però moltes similituds al pokémon, però també amb diferències que fan que el videgioco t’enganxi fins a racons inesperats!

Aquest passat 6 de setembre sortia la versió 1.0 a Steam de les mans de CremaGames, un estudi espanyol amb base a Madrid.

Si tu vas a la descripció del joc et posen que és una experiència multijugador basada a col·leccionar criatures. I realment els components bàsics d'un pokémon els tenim: Ens acomiadem de casa nostra per aspirar a convertir-nos en un gran domador de TemTem’s de l’Arxipèlag Aeri, on ràpid descobrirem el mapa “mundial” composta d'unes 6-7 illes! I ens tocarà aprendre a capturar TemTems i a pujar-los de nivell per anar superant combats d’altres domadors que ens van aturant al nostre pas, així com anar guanyant als caps dels dojos, els gimnasos del pokémon.
Imatge de combat contra dos TemTem salvatges!

Moltes similituds però també moltes diferències amb Pokémon:

Abans ho he dit, però no comentat, una de les majors diferències que té el TemTem amb el pokémon és el multijugador, tu constantment veus altres players al teu voltant amb qui a través dels xats local o general, pots demanar ajuda, consell. Per exemple si de cop arribes a un lloc i veus un tros d’herba, que a les herbes de tota la vida dels pokémons és on es capturen els bitxos, doncs senyal que alguna cosa es farmeja o es captura allà, perquè agafes el xat local i preguntes “Què feu tots aquí?”

I això mola molt, que sigui el teu joc, però que en qualsevol moment pots interactuar amb la resta de jugadors!

Igual que el fet que sigui mmo, les evolucions dels TemTem, així com les seves habilitats o objectes del joc tampoc funcionen com en el pokémon, per tant, si comenceu el TemTem, no doneu gaires coses per suposat del pokémon, només us diré això!🤭

La veritat és que es poden fer infinites coses més. Perquè ja us dic que vam ser 4 amics que el vam començar a la vegada i ara cap dels 4 estem en el mateix punt! Ja que un ha anat a buscar el TemTem perfecte a base de fer criar els que ha agafat, un s’ha dedicat a seguir la història per anar a descobrir nous bitxos, i, en canvi, jo, estic estancada en unes herbes de 2m x 2m esperant que em surti el tem tem luma d’aquell tipus, que els luma són els Shinee del pokémon!

Però a part es poden fer moltes coses més! Pots fer-te una casa, pots competir amb amics contra altres players a 2vs2, el món també ve carregat de missions secundàries, també et donen un àlbum d’adhesius i els adhesius les trobes perdudes pel món! Ja us ben dic que per contingut el joc no serà. I a més, a mesura que descobreixes illes, ets lliure d’anar i venir per les illes, i per això el sentiment de món obert i campa lliure és real!
Pots diferenciar als players pel nickname sobre el cap!

A sobre cada TemTem nou que et trobes és més adorable que l’anterior! Són uns mamons, perquè els vols toooots!❤️

Per molt xiflant que m’estigui semblant també li he vist coses negatives al joc, sobretot pel que fa al cost. El joc té un preu de sortida de 45€. I després d’adquirir-lo, comences a jugar i no triguen a presentar-te el “pase de batalla” el qual també has de pagar com si es tractés d'un joc gratuït. Sí que el joc et donarà moltes, però que moltes hores de vici, per tant, no em sembla del tot exagerat el preu de sortida, però aquest preu i anar-li sumant battle passes, trobo que no acaben de casar del tot…

Però tot i el preu, és un videojoc que tant els amants del pokémon com no us el disfrutareu, és molt fàcil d’aprendre a jugar-hi, i et faràs el joc al teu ritme, que això sempre és el millor!😍
"Un indòmit Tateru t'ha trobat!"